Speelhuisjes van karton

Kartonnen speelhuis Iglo
Amazon

Stevige kartonnen speelhuisjes die je zelf ook nog eens kunt inrichten met leuke spulletjes en van binnen en van buiten kunt schilderen in de mooiste kleuren.

Speelhuisjes uit stevig karton zijn een leuke aanvulling in elke speelkamer. Ze worden naar keuze kant-en-klaar geleverd, onbedrukt in bruin of wit, in een leuk design met prachtige kleuren of met voorgetekende details die je zelf in kunt kleuren.

Er zijn heel veel verschillende modellen om uit te kiezen. Zo zijn ze verkrijgbaar als indianentent, iglo, raket, tuinhuisje en zelfs als vrachtwagen, duikboot of vliegtuig. Vaak zijn ze niet alleen binnenshuis maar ook buiten te gebruiken. Met deze kartonnen speelhuisjes kunnen de kinderen hun energie kwijt waarbij zij uren achtereen creatief bezig zijn.

De luxe speelhuisjes worden geleverd met vele details en accenten en zijn gemaakt van stevig karton. Eenvoudige en degelijke montage is mogelijk door speciaal ontwikkelde montagesystemen met een duidelijke handleiding of soms zelfs met alleen een pot lijm.

Klik op de afbeeldingen om naar de leveraniers te gaan voor de actuele prijs en nog meer informatie.

Amazon.nl
bol.com
bol.com